Welkom bij Trendwood in West-Vlaanderen

De firma Trendwood, sinds 1932 gevestigd te Izegem, West-Vlaanderen is een meubelzaak van vader op zoon, waar kwaliteit en klantenservice op de 1ste plaats staan. Bij ons vindt U tijdloze meubelen uit natuurlijke materialen met FSC-label voor interieur, veranda, wintertuin of terras. Er wordt steeds gezocht naar de laatste trends, unieke collecties, zowel voor indoor als outdoor, en dit voor elke smaak en elk budget.
 
Ons aanbod in de 2000 m² toonzaal gelegen in Izegem, West-Vlaanderen bestaat uit een ruime keuze zitmeubelen en tuinmeubelen in verschillende materialen zoals riet, rotan en bamboe. We beschikken ook over stoelen en zetels in lloyd loom, stof en leder.
 
Wij bieden U ook maatwerk van kasten en tafels in o.a. teak en eik. Decoratie en cadeau artikelen maken het geheel af. Bij Trendwood in Izegem vindt u vooral een persoonlijk woongevoel, warm en behaaglijk.
 
Ook voor tuinmeubelen en terrasmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres.
Nieuw te verkrijgen zijn de optrekgordijnen van INSIDE in diverse kleuren en motieven: www.insidebelgium.be

Op zoek naar teak, teakmeubelen, tuinmeubelen? Bezoek ons te Izegem, West-Vlaanderen, het Trendwood team staat voor U klaar. Of contacteer ons nu voor meer informatie!

Ruime keuze teak meubelen en tuinmeubelen bij Trendwood in Izegem, West-Vlaanderen